مرطوب کننده آکنه لاین

مرطوب کننده ایده آل، مناسب برای پوست هایی که تحت درمان های ضد آکنه قرار گرفته اند به ویژه افرادی که از رتینوئیدهای موضعی و یا خوراکی استفاده می کنند. همچنین مناسب برای پوست های مستعد و یا دارای آکنه که به مرطوب کننده احتیاج دارند. می تواند قبل از ضدآفتاب و یا کرم پودرهای آرایشی بر روی پوست استعمال شود.

محصولی تخصصی برای افرادی که طی دوره های طولانی و شدید درمان آکنه، پوست صورتشان دچارخشکی و کم  آبی و کشیدگی شده است.

حجم : ۵۰ml

مقاله مرتبط: کرم مرطوب کننده آکنه لاین

  • توضیحات
  • مواد مؤثره
  • روش مصرف

توضیحات

  • کاهش التهاب و تحریک پوست
  • تسکین دهنده و آرام بخش پوست
  • ماندگاری طولانی
  • دارای خاصیت ضدایجاد جوش
  • با خاصیت آلرژی زایی بسیار کم
  • غنی از اسیدهای چرب ضروری موثر
ویژگی ها
  • ایجاد نرمی مطلوب بر روی پوست و رفع آزردگی و التهاب پوستهای تحت درمان شدید و طولانی آکنه
  • جلوگیری از تبخیر آب پوست و تامین رطوبت موردنیاز و رفع خشکی و کشیدگی پوست
  • تنظیم و تعدیل ترشح سبوم (چربی طبیعی پوست)
  • مقابله با باکتری مولد آکنه و پیشگیری از شدت یافتن جوش های پوستی
  • اثر بارز و مطلوب غیر کومدون زایی (Non – Comedogen)
  • کرم مرطوب کننده آکنه لاین مای، علاوه بر کاربرد تخصصی خود، برای افرادی که پوست خشک یا خیلی خشک غیر آکنه ای دارند نیز، بعنوان یک مرطوب کننده قوی و باکیفیت بالا، انتخاب بسیار خوبی است .

لينولئيك اسيد ( Linoleic acid )

  • از اسيدهای چرب ضروری كه به طور طبيعی در پوست وجود دارد.
  • با ايجاد يك لايه محافظ، از تبخير بيش از حد رطوبت پوست و خشكی آن جلوگيری می كند.
  • با متعادل نمودن ترشح سبوم (چربی طبيعی پوست) و همچنين تنظيم تركيب سبوم، از ايجاد زمينه مناسب برای رشد باكتری ها و بروز آكنه پيشگيری می كند.
  • نرمی محسوس و مطلوبی را بر روی پوست خشك شده ناشی از درمانهای ضدآكنه، ايجاد می كند.
  • ثابت شده است كه ميزان لينولئيك اسيد در پوست سالم و نرمال، به مراتب بيشتر از ميزان آن در پوست مستعد آكنه است.
  • Non – Comedogen يا غير كومدون زا (باعث ايجاد دانه های سرسياه و سرسفيد نمی شود)

 

سبومين (Sebomine SB – 12)

  • متشكل از دو تركيب ضدميكروبی و ضدباكتريايی "لاكتوفرين" و  "لاكتوپراكسيداز"  با توانايی  مقابله با باكتری مولد آكنه
  • تنظيم ترشح سبوم و جلوگيری از تشديد آكنه
  • ابيسين ABISSIN   ( Altromonas Ferment Extract )
  • تركيبی ارزشمند با منشاء دريايی، با اثرات قوی ضد التهاب و تحريكات پوستی و افزايش توان ترميم سلولی
  • كاهش تحريكات ناشی از درمانهای طولانی مدت ضد آكنه بويژه داروی خوراكی" ايزوتره تينوئين"  يا  " آكوتان"

 

عصاره جوجوبا 

  • خاصيت نرم كنندگی و مرطوب كنندگی قوی
  • اثرات ضدالتهابی
  • Non – Comedogen يا غير كومدون زا ( باعث ايجاد دانه های سرسياه و سرسفيد نمی شود)

 

استر كلسترول/ لانسترول 

  • اثر نرم كنندگی و مرطوب كنندگی قوی
  • Non – Comedogen يا غير كومدون زا ( باعث ايجاد دانه های سرسياه و سرسفيد نمی شود )
  • جهت مصرف تخصصی برای افرادی كه پوست صورتشان تحت درمانهای شديد و طولانی ضد آكنه خشك و كشيده و كم آب شده است، مطابق دستور پزشك معالج .
  • جهت مصرف عمومی برای افرادی كه پوست خشك يا خيلی خشك بدون آكنه دارند، به دفعات مورد نياز در طول روز .

توجه:  اين كرم نبايد بر روی پوست چرب مصرف شود.